Gratinerad kassler
Tid: ca 40 min
600g kassler
2 palsternackor
3 morötter
2½ dl mellangrädde
2 dl riven ädelost
2 msk pepparrot
1 msk senap
½ dl hackad persilja
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala palsternackor & morötter, Dela dem i bitar. Koka knappt mjuka i saltat vatten. Lägg i en form. Skiva kasslern och lägg ovanpå. Blanda grädde, ost, pepparrot, senap och persilja. Häll över kasslern och gratinera i 20-30 minuter.
Servera tillsammans med pasta.

600g kassler
2 palsternackor
3 morötter
2½ dl mellangrädde
2 dl riven ädelost
2 msk pepparrot
1 msk senap
½ dl hackad persilja
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala palsternackor & morötter, Dela dem i bitar. Koka knappt mjuka i saltat vatten. Lägg i en form. Skiva kasslern och lägg ovanpå. Blanda grädde, ost, pepparrot, senap och persilja. Häll över kasslern och gratinera i 20-30 minuter.
Servera tillsammans med pasta.


Kommentarer
victoria
ser riktigt gott ut :)
mycket bra blogg för övrigt och mycket god mat :)
sofia
Åh det ser så gott ut :) bandspaghetti ser jag där, har inte ätit det på alldeles för länge!
Maja
Victoria: Tack:)
Sofia: Det som är så gott:)
Mamma Mat
Ser jättegott ut!
Maja
Mamma Mat: Det var supergott!
Trackback