Äggröra med stekta grönsaker och skinka
Till 2 portioner:
½ gul lök, finhackad
1 röd paprika, strimland
50 g champinjoner, skivade
50 g sockerärter
4 ägg
2 msk mjölk
3 msk finskuren gräslök
100 g kallrökt skinka
1 röd paprika, strimland
50 g champinjoner, skivade
50 g sockerärter
4 ägg
2 msk mjölk
3 msk finskuren gräslök
100 g kallrökt skinka
Fräs lök, paprika och svamp i teflonpanna. Lägg ner sockerärterna som får fräsa med i slutet.
Vispa samman äggen med mjölk. Smaksätt med salt och peppar. Ta ur grönsakerna och häll äggblandningen i pannen. Rör tills äggen har stelanat men ändå är krämiga. Ta av från värmen och rör ner gräslöken.
Stek skinkan i torr panna. Servera med äggröra och grönsaker.


Kommentarer
Trackback