Spagetti och köttfärssås
Till 4 portioner:
1 gul lök
2 st vitlöksklyfta
1 msk olivolja
4 msk tomatpuré
1 st burk krossade tomater (400 g)
1 tärning grönsaksbuljong
2 st vitlöksklyfta
1 msk olivolja
4 msk tomatpuré
1 st burk krossade tomater (400 g)
1 tärning grönsaksbuljong
1 paprika
2 riven morot
500 g nötfärs
300 g spagetti
1 tsk honung
2 tsk oregano
hackad färsk basilika
300 g spagetti
1 tsk honung
2 tsk oregano
hackad färsk basilika
parmesanost
Skala och hacka lök och vitlök, och fräs i en kastrull med olja. Hacka paprikan och vänd i tillsammans med morötterna. Stek köttfärsen. Tillsätt tomatpuré, tomater och fond, och koka ihop i 15 minuter.,
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Smaka av såsen med salt, peppar, honung, oregano och basilika. Servera med pastan och parmesan.


Kommentarer
Trackback