Kassler-svamp i paprika

Till 4 portioner:

4 lite större paprikor
300 g kassler, strimlad
150g svamp
1 hackad gul
2 pressad vitlöksklyftor
salt, peppar och oregano
3 msk tomatpuré
1 dl vatten
riven ost

Tillbehör:
ris
stekt svamp
smaksatt creme fraiche


Halvera paprikorna och sätt in i ugnen i 10 min i 200 grader.
Bryn kassler, svamp och lök. Pressa över vitlök och smaksätt med salt, peppar och oregano.
Rör i tomatpuré och vatten. Sjud några minuter
Häll fyllningen i paprikorna och strö över lite ost.

image164

Gratinera i 8-10 min i 275 grader i övre delen.

image165

Som sås serverades creme fraiche franska örter och över ris och svamp ströddes över lite parmesan.


Kommentarer
lina

Ser jättegott ut. Det blir som lite festligare med fylld paprika:)

2007-11-14 @ 12:42:57
URL: http://linalikesmat.blogspot.com
carolina

åh, paprikan såg jättegod ut .) quorn är väldigt gott och smakrikt, men jag kan itne riktigt säga avd de smakar...konsistensen och utseendet är som kyckling iaf... :)

2007-11-14 @ 12:55:05
URL: http://annacarolinas.blogg.se
Moa

Men guuuud vad smarrigt. Jag har köttfärs hemma men det blir nog en enklare variant för mig. Ska lägga det här på minnet i allafall.

2007-11-14 @ 14:09:44
sofia

Vilken orginell maträtt! Att laga mat i paprika, varför inte? :) ser jättegott ut.

2007-11-14 @ 14:47:27
URL: http://dagensmat.blogg.se
Maja

Lina: Ja det ser lite festligare ut=)

Carolina: ok=)

Moa: Köttfärs blir ju lika gott det med=)

Sofia: Fylld paprika känns lite festligt tycker jag=)

2007-11-15 @ 09:29:15
URL: http://matgladje.blogg.se
anna

såg riktigt gott ut!

2007-11-17 @ 16:52:09
URL: http://annaidacathrine.blogg.se
Maja

Anna: Ja det var det med:)

2007-11-18 @ 14:02:01
URL: http://matgladje.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0