Festlig fisk

Ingredienser:

1 purjolök
1-2 morötter
1 röd paprika
curry
1½ dl vatten + ½ fiskbuljongtärning
1 dl creme fraiche
200 g frysta fisktärningar
50 g skalade räkor

Skiva purjolök, morötter och paprija. Fräs i smör och curry. Späd med vatten och buljongtärning. Låt sjuda i ca 5 minuter. Blanda i creme fraichen och koka upp. Lägg i fisk och sjud i 5 minuter. Blanda i räkor.

image202


Till detta serverades pressad potatis och rivna morötter med apelsin.

image203



Kommentarer
Bille /Mjölksyra

det där ser supergott ut!!!

2007-12-12 @ 21:50:28
URL: http://mjolksyra.blogspot.com/
sofia

lyx med pressad potatis :) älskar såna där grytor med massor av saker i, vill jättegärna prova det där.

2007-12-12 @ 21:52:20
URL: http://dagensmat.blogg.se
lina

Mums vad gott! Såna där frysta fisktärningar, är de goda? Har sett dem, men inte testat än!

2007-12-13 @ 08:56:33
URL: http://linalikesmat.blogspot.com
Maja

Lina: Jo de är helt okej, men man behöver ju inte ha det. Brukar även ha lax som jag skär i små bitar vilken fisk som helst går ju bra.

Sofia: Ja grytot är gott!

Bille: Fisk är gott OCH nyttigt:)

2007-12-13 @ 16:18:34
URL: http://matgladje.blogg.se
Evasleva

det är alltid så bra med fiskrecept! Jag förstår inte varför det ska vara så mycket svårare än annat att laga till. men det är det, för mig i alla fall!

2008-01-03 @ 09:56:09
URL: http://www.letarbalans.blogspot.com
Maja

Evasleva: Håller med dig!

2008-01-03 @ 16:27:05
URL: http://matgladje.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0