Biff stroganoff

Till  4port
500 g fransyska
champinjoner
2 msk dijonsenap
1 msk tomatpuré
1 msk kalvfond
En skvätt soja
Vatten
2,5 dl matgrädde
2 dl creme fraiche
1 gul lök

Skär köttet i tuna skivor. Bryn i lite lite smör. Hacka löken och lägg i pannan. Salta och peppra. Klicka i tomatpuré och kalvfond och rör om. Häll på lite vatten så det nästan täcket köttet. Lägg på locket och låt det småputtra tills köttet är mört. Håll koll så vattnet inte ångar bort.

När köttet är mört ha i creme fraiche, matgrädde och dijonsenap, rör om. Skiva svampen och torrstek i en panna. Lägg i bland köttet.

Servera med ris. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0