Kassler med annanas

Till 4 portioner:
 
600 g kassler
1 färsk ananas
 champinjoner
2 dl matlagningsgrädde
2 dl creme fraiche
2 msk chilisås
riven ost
4 portioner ris
vitkål

Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kasslern och skär i tunna skivor. Skiva svampen tunnt. Skär av skalet på ananasen och skär i mindre bitar. Varvar kassler och ananasi en ugnssäker form. Vispa ihop grädde, crème fraîche och chilisås. Häll över kasslern. Salta och peppra. Strö över riven ost och gratinera i ca 20 minuter.

Strimla vitkålen och smaksätt med italiensk salladskrydda.

Servera med ris.

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0