Kasslergratäng
Till 4 portioner behövs:
500 g kassler
150 g fetaost
2 dl crème fraiche
1 dl ajvar relish, gärna stark
150 g fetaost
2 dl crème fraiche
1 dl ajvar relish, gärna stark
1 dl matlagningsgrädde
3 msk finhackad persilja
1 skalad vitlöksklyfta
3 msk finhackad persilja
1 skalad vitlöksklyfta
Blanda crème fraiche, grädde, ajvar relish, persilja och pressad vitlök.
Skiva kasslern och lägg i en ugnsfast form. Häll över cremefraicheblandningen. Toppa med smulad fetaost.
Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter.
Skiva kasslern och lägg i en ugnsfast form. Häll över cremefraicheblandningen. Toppa med smulad fetaost.
Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter.
Servera tillsammans med matvete, sallad och ananas.


Kommentarer
Trackback