Lövbiff med örtsmör

Till 4 portioner behövs:
 
ca 500 g lövbiff
ca 600 g potatis
50 g smör
1 pressad vitlöksklyfta
persilja
Kelda fransk bearnaise
 
 
Klyfta potatisen. Jag brukar tvätta dem väl och låta skalet vara på. Krydda med salt och peppar. Droppa över lite rapsolja och rosta i ugnen på 200 grader.
 
Blanda smör och hackad persilja samt pressad vitlök. Smaksätt med salt och peppar. Rulla till en rulle i platsfolie och lägg in i frysen.
 
Ansa köttet och stekt det på hög värme kort på varje sida.
 
Servera köttet med potatis, örstsmör, Keldasåsen och en sallad.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0