Ryggbiff med vitlökssmör

Till 3 portioner behövs:
 
3 skivor ryggbiff
vitlökssmör
500 g fast potatis
1 knippe sparris
1 pkt bacon
1 frp mojo rojo - kelda
 
 
Skrubba potatisen och halvera. Lägg på en plåt och ringla över lite rapsolja. Krydda med salt och peppar. Tillaga i ugn i ca 200 grader tills de är mjuka.
 
Skär av den träiga biten av sparrisen och koka hastigt. Linda in ca 2 sparrisstänger i 1 skiva bacon. Grilla.
 
Salta och peppra ryggbiffen och grilla ca 3 minuter per sida.
 
Servera potatis tillsammans med kött och vitlökssmör, potatis, sparris och mojo rojo såsen.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0