Köttbullar i tomatsås

500 g nötfärs

2 ägg

1 msk persilja

1 vitlöksklyfta

1 lite gul lök

20 g parmesanost

 

1 gul lök

2 vitlöksklyftor

1 msk persilja

1 tsk oregano

800 g tomatkross

2 dl vatten

1 dl matlagningsgrädde

 

Blanda nötfärs, ägg, finhackad lök, vitlök, persilja, salt och peppar och riven parmesanost i en skål. Rulla stora köttbullar och stek i olivolja.

 

Hacka lök, vitlök och i pannan när du fått en fin stekyta på köttbullarna.  Blanda ner tomatkross och vatten. Krydda med oregano, salt och peppar. Låt allt koka på låg värme i ca 5 minuter.

 

Smaka av med grädde och persilja. Servera tillsammans med spagetti och lite riven parmesan.

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0