Gratinerad kassler

ca 500 g kassler
2 dl crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök)
2 dl matlagningsgrädde
1 1/2 dl riven ost
1 purjolök
100 g champinjoner
timjan
 
 
Sätt ugnen på 225 grader.

Skär kasslern i skivor. Lägg dem i en ugnssäker form lite omlott.
Blanda creme fraiche och grädden. Krydda med salt, peppar och timjan. Hacka en purjolök och svampen. Fräs i en panna. Strö över kasslern., Häll över gräddblandningen. Toppa med den rivna osten.  Sätt in mitt i ugnen ca 20 minuter.

Servera med kokt blomkål och sallad.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0