Rotmos med svampfräs

Till 4 portioner:
 
500g kålrot
200g morot
500g potatis
500g svamp
1 liten purjolök
sojabönor
 
Tillbehör: korv
 
Skala kålrot,morot och potatis. Skär i mindre bitar. Koka morot och kålrot i lättsaltat vatten i ca 15 minuter. Lägg därefter i potatisen och koka 15 minuter till. Häll av nästan allt spad. Mosa rotfruterna med en elvisp.  Tillätt lite smör och smaka av med salt och peppar.
 
Koka sojabönorna enligt förpackningen. Skiva svamp och purjolök och fräs i en klick smör. Blanda i sojabönorna.
 
Servera rotmoset och svampfräset med stekt korv.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0