Vildsvinsbolognese


600 g vildsvinsfärs
2 schalottenlökar

100 g skogschampinjoner
2 vitlöksklyftor
1 stor morot
1 burk krossade tomater
2 msk viltfond
1 msk hackad rosmarin

1 ask cantadou med kantarellsmak
västerbottenost

Börja med att finhacka lök. Skiva moroten och svampen. Fräs i en klick smör Tillsätt färsen.

Krydda rosmarin, salt och lite peppar.  Tillsätt tomatkross och fond. Låt puttra några minuter under omrörning. Smält ner kantarellosten. Låt puttra ihop på svag värme.

Servera med pasta och toppa med riven Västerbottenost.

 

 

 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0