Chili con carne

500 g nötfärs

1 tetra blandade bönor

400 g kidneybönor

400 g tomatkross

1 msk chilisås

2 paprikor

1 burk majs

2 gula lökar

2 vitlöksklyftor

1 msk tomatpuré

2 tsk paprikapulver

1 tsk chilipulver

1 köttbuljongtärning

Stek upp färsen i en stekpanna. När den är färdig, lägg över i en stor kastrull. Hacka gul lök, vitlök och paprika i små bitar. Stek i lite olja i stekpannan ca 5 minuter. Blanda med färsen. Rör även ner vita bönor, kidneybönor, majs, chilisås, krossade tomater, tomatpuré, paprikapulver, salt och buljongtärning. Låt allt puttra ca 20 minuter på låg värme.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0