Kräftpasta

 
Till 4 portioner:
 
4 portioner spaghetti
1 burk kräftstjärtar
1 prujolök
1 msk smör
1 msk vetemjöl
3 dl mjölk
2 dl riven lagrad prästost
1 påse babyspenat
1 kruka dill


Koka upp en kastrull med vatten till pastan.
 
Låt kräftstjärtarna rinna av och spara lite av spadet. Strimla purjolöken. .Smält smöret i en kastrull,och rör i mjölet till en redning. Häll på mjölk och lite kräftsad. Koka upp under vispning. Blanda i osten och smaka av med med salt och peppar.
 
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen,
Strimla purjolöken och fräs glansig. Lägg i ostsåsen tillsammans med hackad dill.
 
Servera med pasta och tomat.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0