Korvgryta

Till 4 portioner:

 

900 g potatis

1 gul lök

1 förpackning korv

5 dl kycklingbuljong

3 dl matlagningsgrädde

1 msk Maizena

2 tsk dijonsenap

250 g broccoli

1 röd chili

 

Koka potatisen.

Skala och skär löken i tunna klyftor. Skär korven i bitar. Dela broccolin i små buketter. Finhacka chillin. Fräs i olivolja i en stor kastrull. Rör ner buljong och grädde, låt det koka ca 5 minuter. Red av med majsstärkelse utrört i lite vatten och låt det koka ca 5 minuter. Smaka av med senap, salt och peppar.

Servera med potatis.

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0