Torskrygg med mandelpotatispuré

1 liter vatten

1 dl salt

4 bitar torskrygg

150 g rökt sidfläsk

Små champinjoner

250 gul steklök

Persilja

 

900 g mandelpotatis

1 äggula

Smör

Mjölk

 

Rör ihop vatten och salt. Lägg i torksbitarna.

 

Strimla sidfläsket och knaperstek. Ta upp och lägg åt sidan. Putsa svampen och skala löken. Stek gyllenbruna i smör. Finhacka persiljan och blanda med svampen, löken och sidfläsket.

 

Skala potatisen och koka i saltat vatten. Mosa potatisen och tillsätt smör, äggula och mjölk. Vispa tills det blir riktigt slätt. Smaka av med salt och vitpeppar.

 

Torka av fiskbitarna. Peppra och stek i smör i ca 10 minuter.

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0