Fläskfilé med ugnspotatis

Till detta recept behövs:

1 fläskfilé

Färsk rosmarin

1 vitlöksklyfta

600 g delikatesspotatis

Haricots verts

Körsbärstomater

 

Sätt ugnen på 225 grader. Skrubba potatisen och halvera. Lägg på en plåt och strö över olivolja, hackad rosmarin, salt och peppar. Baka i ugnen i ca 15 minuter.

 

Putsa fläskfilen och krydda med vitlök och rosmarin. Stek i en stekpanna så köttet för en fin yta. Låt köttet sedan gå klart i ugnen. Vispa ur pannan och gör en skysås.

 

Servera kött, potatis, kokta haricots verts, körsbärstomater och skysås.

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0