Lövbiffspasta

 

Till fyra portioner:

400 g lövbiff

1 gul lök

Champinjoner

1 Arla kökets skogsvamppanna

1 dl creme fraiche

parmesanost

 

Strimla köttet och bryn tillsammans med hackad lök och skivade champinjoner. Häll över en burk skogsvamppanna och creme fraiche. Låt puttra till köttet är mört.

 

 

Servera tillsammans med nykokt pasta, parmesan och paprika.



Kommentarer
Lena

Arla kökets skogsvamppanna? Var den bra? Är skeptisk mot halvfabrikat men inte främmande för att prova. Någon gång.

Svar: Den är OK. Men precis som du skriver tycker jag det är att föredra att undvika halvfabrikat.
matgladje.blogg.se

2013-03-20 @ 00:28:07
URL: http://www.almamater.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0