Crepes med kräftstjärtar
2 ½ dl vetemjöl
2 dl vatten
4 ägg
2 dl mjölk
3 msk smält smör
Fyllning;
1 burk kräftstjärtar
2 dl matlagningsgrädde
Ljus redning
1 tsk citronsaft
½ dl hackad dill (fryst går bra)
Gratinering:
Riven ost
Häll mjölet i en skål och tillsätt vatten, lite i taget. Rör smeten slät och tillsätt äggen ett i taget. Rör ner mjölken och det smälta smöret. Hetta upp en panna och smörj. Häll i ett tunt lager smet och grädda tills stelnat.

Koka ihop en stuvning och smaksätt med citron och dill. Lägg i kräftstjärtarna och låt bli varma.

Fyll crepesen och lägg i en form. Strö över riven ost och gratinera i ca 10 minuter.

Kommentarer
Mårtenssons kök
Crepes, det var inte igår det! Så gott med skaldjur i fyllningen.
Svar:
matgladje.blogg.se
Trackback