Köttbullar med spenatbulgur

4 port

1 gul lök

400 g nötfärs

1 dl mjölk

2 msk vetemjöl

400 g fryst bladspenat, tinad

2 vitlöksklyftor

75 g naturell färskost

3 dl fullkornsbulgur

6 dl vatten

Skala och riv löken. Blanda lök, färs, mjölk och mjöl. Smaksätt med salt och peppar. Forma köttbullar och stek i olja.

Krama vätskan ur spenaten. Finhacka vitlöken och fräs i en gryta. Tillsätt sedan spenaten och färskosten. Tillsätt bulgur och vatten. Koka upp och låt puttra på svag värme under lock ca 12 min.

 

Servera med tomater och kiwi.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0