Müslibröd
7 dl vetemjöl
3 dl grahamsmjöl
4 dl naturell müsli
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 dl ljus sirap
7 dl filmjölk
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en avlång form (ca 2 liters) Blanda samman alla torra ingredienser och tillsätt sedan sirap och filmjölk. Rör samman snabbt till en ganska så lös deg. Häll i formen och strö över lite müsli på toppen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 1h och 15 min.

3 dl grahamsmjöl
4 dl naturell müsli
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 dl ljus sirap
7 dl filmjölk
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en avlång form (ca 2 liters) Blanda samman alla torra ingredienser och tillsätt sedan sirap och filmjölk. Rör samman snabbt till en ganska så lös deg. Häll i formen och strö över lite müsli på toppen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 1h och 15 min.

Filmjölksbröd är så enkelt att göra och blir v'äldigt saftiga..

Kommentarer
sofia
Åh jag älskar hembakta filmjölksbröd..egentligen min favorit! Blev det bra? :)
sv: haha nej det kan inte bli så mycket bättre^^
Maja
Sofia: Ja det blev jättegott!
Janika
Den ser ju alldeles underbar ut! Riktig god och maffig frukosbröd kanske.... mums!
Trackback