Frittata med feta och oliv
Detta behövs:
2 ägg
2 msk vatten
1 msk ströbröd
50 g fetaost
salt, peppar
1 schalottenlök
paprika
oliver

Vispa ihop ägg, vatten och ströbröd. Smula ner osten. Salta och peppra.
Finhacka schalottenlöken och fräs i olivolja. Häll i äggsmeten och grädda på medelstark värme.

Servera med oliver, fetaost, paprika och sallad.

2 ägg
2 msk vatten
1 msk ströbröd
50 g fetaost
salt, peppar
1 schalottenlök
paprika
oliver

Vispa ihop ägg, vatten och ströbröd. Smula ner osten. Salta och peppra.
Finhacka schalottenlöken och fräs i olivolja. Häll i äggsmeten och grädda på medelstark värme.

Servera med oliver, fetaost, paprika och sallad.


Kommentarer
sofia
gott ser det ut, fint upplagt är det också :)
lina
Älskar frittata! Är så enkelt att variera också, bara ta av det som finns hemma. Fetaost och oliver är ju en höjdare!
Maja
Sofia: Ja det var gott älskar fetaost och oliver. När det gäller uppläggningen håller jag inte med var så hungrig så jag bara slängde på allt=)
Lina: Världens enklaste lunch som du säger man kan variera den i oändlighet=)
Trackback