Färgglad fiskgratäng
(4 port)
600g fiskfilé
salt och peppar
potatismos
sås:
2½ dl matlagningsgrädde
1 dl ajvar relish
1 dl riven ost
1 paprika
Garnering:
Sätt ugnen på 225 grader.
Sallta och peppra fisken. Lägg portionsbitar i mitten av en ugnssäker smord form.
Skär paprikan i små bitar och blanda ihop såsen och häll över fisken.

Spritsa potatismoset längs kanterna och sätt in i ugnen i ca 15 min.

Garner med lite persilja för att få ännu mera färg och smaker.
Smakade verkligen jättegott och tog snabbt slut då alla var hungriga.
600g fiskfilé
salt och peppar
potatismos
sås:
2½ dl matlagningsgrädde
1 dl ajvar relish
1 dl riven ost
1 paprika
Garnering:
klippt persilja

Sätt ugnen på 225 grader.
Sallta och peppra fisken. Lägg portionsbitar i mitten av en ugnssäker smord form.
Skär paprikan i små bitar och blanda ihop såsen och häll över fisken.

Spritsa potatismoset längs kanterna och sätt in i ugnen i ca 15 min.

Garner med lite persilja för att få ännu mera färg och smaker.
Smakade verkligen jättegott och tog snabbt slut då alla var hungriga.

Kommentarer
Trackback