Brownies med pepparmintskross
(ca 20 st)
Ugn; 175
2 ägg
1 ½ dl strösocker
100g smör
100g mörk choklad
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl (80g) krossade marianne
Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och blanda ner grovhackad choklad. Låt chokladen smälta i smöret. Rör ner i äggvispet. Rör ihop mjöl och bakpulver och blanda ner i smeten. Häll i panna och grädda 20-25 minuter. Kakan ska ej vara helt torr när den tas ut. Strö över marienne krosset på den varma kakan och skär i bitar.

Ugn; 175
2 ägg
1 ½ dl strösocker
100g smör
100g mörk choklad
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl (80g) krossade marianne
Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och blanda ner grovhackad choklad. Låt chokladen smälta i smöret. Rör ner i äggvispet. Rör ihop mjöl och bakpulver och blanda ner i smeten. Häll i panna och grädda 20-25 minuter. Kakan ska ej vara helt torr när den tas ut. Strö över marienne krosset på den varma kakan och skär i bitar.


Kommentarer
carolina
åh, hur var dem? sett browniesarna i allt om mat förut, men inte kommit mig för att göra dem...
Maja
Carlonina: De var jättegoda. Choklad och mint är ju en god kombination. Men man kan ju även göra vanliga brownies, de e goda de med. Testa!=)
Trackback