Asiatisk kycklingfilégryta
ca 4 port.
4 kycklingfiléer
salt, peppar
3 salladslökar
2 röda paprikor
2 tsk färsk riven ingefära
1 tsk curry
2 msk sweet chilisås
1 burk kokosmjölk
150g gul ostronskivling
1 kruka basilika
Skär kycklingen i bitar. Bryn dem med salt och peppar. Ta upp dem ur pannan. Strimla salladslöken. Tärna paprikan. Riv ingefäran. Fräs salladslök, paprika och ingefära i smör, curry och sweet chilisås. Tärna svampen och hacka basilikan. Fräs svampen och basilikan. Häll över kokosmjölken och läggi kycklingen. Puttra några minuter.

4 kycklingfiléer
salt, peppar
3 salladslökar
2 röda paprikor
2 tsk färsk riven ingefära
1 tsk curry
2 msk sweet chilisås
1 burk kokosmjölk
150g gul ostronskivling
1 kruka basilika
Skär kycklingen i bitar. Bryn dem med salt och peppar. Ta upp dem ur pannan. Strimla salladslöken. Tärna paprikan. Riv ingefäran. Fräs salladslök, paprika och ingefära i smör, curry och sweet chilisås. Tärna svampen och hacka basilikan. Fräs svampen och basilikan. Häll över kokosmjölken och läggi kycklingen. Puttra några minuter.


Kommentarer
L
Oj så mycket god mat! Nu hittade jag äntligen ett bra recept med kokosmjölk... :)
Trackback