Potatis- och purjolöksoppa

Strimla en purjolöjk. Skala och skiva 3 potatisar. Koka i 5 dl grönsaksbuljong i 8-10 min. Mixa till önskad konsistens, Blanda i lite creme fraiche för konsistensens skull.



image118 image119image120image119image121image119image122


image123



image124


En enkel och god sopplunch. Till detta skinkmackor i smörgåsjärn och ett stort glas kallt mjölk


Kommentarer
lina

Ser smarrigt ut! Jag älskar soppor, speciellt den här årstiden då man nästan jämt är lite småfrusen. Dessutom är det oftast enkel och billig mat, kan det bli bättre?

2007-10-22 @ 19:15:26
URL: http://linalikesmat.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0