Viltgryta

Till 4 portioner behövs:
 
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
5 dl kantareller
1 förpackning fryst renskav
2 dl créme fraiche, smaksatt med karljohan och timjan
1 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
1 msk tomatpuré
2 msk dijonsenap
timjan
1 dl cornichons
4 portioner ris
 
Hacka lök och vitlök och fräs i 1msk olja. Ta upp lök och stek köttet i 1msk olja tills det fått fin färg. Lägg tillbaka lökblandningen i pannan. Fräs svampen i smör och tillsätt i pannan
 
Tillsätt créme fraiche, vatten, matlagningsgrädde, tomatpuré och senap. Koka på svag värme ca 5 min. Tillsätt salt och  svartpeppar. Hacka timjan och strö över. 
 
Servera med cornichons och ris.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0