Spagetti och köttfärssås

Till 4 portioner:
 
1 gul lök
2 st vitlöksklyfta
1 msk olivolja
4 msk tomatpuré
1 st burk krossade tomater (400 g)
1 tärning grönsaksbuljong
1 paprika
2 riven morot
500 g nötfärs
300 g spagetti
1 tsk honung
2 tsk oregano
hackad färsk basilika
parmesanost
 
 
Skala och hacka lök och vitlök, och fräs i en kastrull med olja. Hacka paprikan och vänd i tillsammans med morötterna. Stek köttfärsen. Tillsätt tomatpuré, tomater och fond, och koka ihop i 15 minuter.,
 
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
 
Smaka av såsen med salt, peppar, honung, oregano och basilika. Servera med pastan och parmesan.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0