Äggröra med stekta grönsaker och skinka

Till 2 portioner:
 
½ gul lök, finhackad
röd paprika, strimland
50 g champinjoner, skivade
50 g sockerärter
4 ägg
2 msk mjölk
3 msk finskuren gräslök
100 g kallrökt skinka
 
 

Fräs lök, paprika och svamp i teflonpanna. Lägg ner sockerärterna som får fräsa med i slutet.

Vispa samman äggen med mjölk. Smaksätt med salt och peppar. Ta ur grönsakerna och häll äggblandningen i pannen. Rör tills äggen har stelanat men ändå är krämiga. Ta av från värmen och rör ner gräslöken.

Stek skinkan i torr panna. Servera med äggröra och grönsaker.

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0