Pastasås med kassler

Till 4 portioner:
 
500 g kassler
1 gul lök
1 purjolök
1 vitlöksklyfta
2 dl mjölk
2 dl cremé fraiche(parmesan/vitlök)
1 paprika
rucolasallad
svartpeppar, salt och cayennepeppar
4 portioner pasta

GÖR SÅHÄR :
Koka pastan nästan klar.

Skär kasslerna i stavar. Stek i en klick smör. Hacka lök och purjolök. Pressa vitlöken. Strimla paprikan. Lägg i kasslerfräset. Efter en stund slås mjölk och creme fraiche på. Låt puttra ihop sig och smaka av med salt, peppar och cayenne.

Blanda i pastan tillsammans med ruccola.

 

 

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0