Pastasås med kassler
Till 4 portioner:
500 g kassler
1 gul lök
1 purjolök
1 vitlöksklyfta
2 dl mjölk
2 dl cremé fraiche(parmesan/vitlök)
1 gul lök
1 purjolök
1 vitlöksklyfta
2 dl mjölk
2 dl cremé fraiche(parmesan/vitlök)
1 paprika
rucolasallad
svartpeppar, salt och cayennepeppar
4 portioner pasta
svartpeppar, salt och cayennepeppar
4 portioner pasta
GÖR SÅHÄR :
Koka pastan nästan klar.
Skär kasslerna i stavar. Stek i en klick smör. Hacka lök och purjolök. Pressa vitlöken. Strimla paprikan. Lägg i kasslerfräset. Efter en stund slås mjölk och creme fraiche på. Låt puttra ihop sig och smaka av med salt, peppar och cayenne.
Blanda i pastan tillsammans med ruccola.
Kommentarer
Trackback