Lövbiffstacos

Till 4 portioner:

500 g lövbiff

chilipeppar
spiskummin
paprikapulver
1 chilli

vatten

tomatpuré

champinjoner

1 gul lök

2 dl matlagningsyoghurt

3 msk riven pepparrot
tortillabröd
rödkål

salladslök
persilja

 

Strimla lövbiffen. Hacka lök och svamp. Finhacka chilin. Fräs i en het panna. Smaksätt med chilipeppar, spiskummin, paprikapulver, salt och peppar. Klicka i lite tomatpure och vatten så det blir en liten såsig konsistens.

 

Rör ihop yoghurt och riven pepparrot. Smaka av med lite salt och peppar.

Strimla rödkål och salladslök. Finhacka persiljan. Servera som tillbehör till lövbiffsröran och pepparrotssåsen.

Ät ihop med varmt tortillabröd.

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0