Rårakor med räkröra

Till 2 portioner behövs:

150 g grovriven kålrot

150 g grovriven potatis

1 liten riven lök

salt och peppar

2 msk hackad dill

1 ägg

2 msk vetemjöl

2 dl  räkor

1 tsk fransk senap

1 msk lättmajonnäs

1 msk hackad gräslök

2 dl creme fraiche

2 msk stenbitsrom

 

Blanda kålrots- och potatisrivet med lök, kryddor, ägg och mjöl. Stek små raggmunkar på båda sidor i matfettet. Blanda räkor med senap, majonnäs, gräslök, stenbitsrom och creme fraiche.

 

 
Detta serverades med ett kallt glas vitt vin.
 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0