Gremolatakyckling

Till detta behövs:
 
4 kyklingfileér
½ kruka persilja
1 citron (ekologisk)
1 vitlöksklyfta
tomater
sparris
600 g mandelpotatis
baconost
 
Putsa kycklingfiléerna och smaksätt med salt och peppar. Stek på hög värme så kycklingen får en fin yta. Låt kycklingen sedan gå klart i ugnen i ca 175 grader.
 
Skala potatisen och koka. Krossa potatisen och blanda med smör och baconost. Smaka av med salt och peppar.
 
Koka sparrisen.Hacka tomaterna. Krydda med salt och peppar.
 
Finhacka persilja, citronzest och vitlök. Blanda ihop till ett strössel och strö över kycklingen.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0