Kräftstjärtsbulgur

Till 2 portioner:
 
170 g kräftstjärtar
1 dl bulgur
2 dl vatten
½ msk fiskfond
100 g haricots verts
100 g broccoli
1 dl gröna ärter
sockerärter
1 dl rucolasallad
1 dl matlagningsyoghurt
2 msk riven pepparrot
rucolasallad
orangea tomater
 
Koka bulgur i vatten och fiskfond. Mixa samman rucola, yoghurt och pepparrot till en dressing. Låt kräftstjärtarna rinna av.. Koka broccoli, ärter och sockerärter lätt. Blanda bulgur, kräftstjärtar, lättkokta grönsaker. Blanda i halverade tomater och lite rucolasallad. Klicka över dressingen.
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0