Ungersk kyckling
4 kycklingfiléer
1 stor paprika
2 vitlöksklyftor
2½ dl Kelda laga lätt
ca 1 dl ajvar relish
ca ½-1 dl hackad persilja
tillbehör: ris sallad
Stek kycklingen klar. Strimla paprikan och skala och hacka vitlöken. Koka upp lagalätt och ajvar relish i en kastrull. Fräs paprikan och vitlöken lite lätt och rör ner i såsen tillsammans med kyckligen. Strö över den hackade persiljan.
Ät tillsammans med ris och sallad.
Kommentarer
sofia
Oh vad gott det ser ut! Det är fetaost där va? Mmm!
Jag jobbar på McDonalds!
Linnéas Skafferi
Ja, tårtan på bilden har jag gjort själv.
Tobbe
Så enkelt och ändå så gott... *ler* Passar på att tipsa om länksidan på Godare Mat som har en sektion för matbloggar...
KarinW
Måste köpa ajvar och kanske testa din kyckling!
Trackback