Ungersk kyckling


4 kycklingfiléer
1 stor paprika
2 vitlöksklyftor
2½ dl Kelda laga lätt
ca 1 dl ajvar relish
ca ½-1 dl hackad persilja

tillbehör: ris sallad

Stek kycklingen klar. Strimla paprikan och skala och hacka vitlöken. Koka upp lagalätt och ajvar relish i en kastrull. Fräs paprikan och vitlöken lite lätt och rör ner i såsen tillsammans med kyckligen. Strö över den hackade persiljan.
image246

Ät tillsammans med ris och sallad.


Kommentarer
sofia

Oh vad gott det ser ut! Det är fetaost där va? Mmm!

Jag jobbar på McDonalds!

2008-05-04 @ 20:02:05
URL: http://dagensmat.blogg.se
Linnéas Skafferi

Ja, tårtan på bilden har jag gjort själv.

2008-05-04 @ 22:14:16
URL: http://linneasskafferi.se
Tobbe

Så enkelt och ändå så gott... *ler* Passar på att tipsa om länksidan på Godare Mat som har en sektion för matbloggar...

2008-05-05 @ 10:12:37
URL: http://www.godaremat.se/
KarinW

Måste köpa ajvar och kanske testa din kyckling!

2008-05-16 @ 23:21:59
URL: http://chiliconkarin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0