Ugnsrostade rotsaker med senap

4 portioner:
 
2 rödbetor
2 morötter
1 majrova
1 kålrabbi
1 gul lök
kantareller
 
3 msk senapsfrön
1 msk honung
hackad rosmarin
 
Sätt ugnen på 200 grader. Skala alla rotfrukter. Skär i lagom stora bitar. Klyfta löken. Lägg allt i en ugnssäker plåt. Mortla senapsfröna. Blanda med olivolja, honung och rosmarin. Ringla över rotfrukterna.
 
Stek i ugnen i ca 35 minuter.
 
Knaperstek kantarellerna och servera med rotfrukterna.
 
Till detta severades fläskfile och en kall sås med skånsk senap.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0