Köttfärsbiffar med kantarellpytt

Till 4 portioner:
 
Biffar:
500 g nötfärs
1 ägg
1 msk kalvfond
1 1/2 dl matlagningsgrädde
hackad persilja
salt och peppar
 
Pytt:
kantareller
2 morötter
800 g potatis
1 gul lök
hackad persilja
 
Tillbehör: Lingonsylt
 
Blanda ihop alla ingredienserna till biffarna och forma biffar. Stek i en klick smör.
 
Tärna morot och potatis. Hacka löken. Stek morot och potatis i lite olivolja. Lägg sedan i löken. Stek svampen vid sidan av och blanda i när pytten är klar. Smaka av med salt, peppar och persilja.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0