Lax med rom- och gräslökssås

4 portionsbitar lax (à ca 140 g)

1/2 citron

1 kruka gräslök

75 g röd caviar

2 dl crème fraiche

 

Till servering:

sparrispotatis

broccoli

 

Sätt ugnen på 170 grader.

Krydda  laxen med salt och citronpeppar. Lägg dem i en ugnssäker form. Sätt formen mitt i ugnen ca 15 minuter.

Riv det yttersta skalet av citronen, skär den sedan i klyftor. Skär gräslöken fint.

Blanda citronskal, gräslök, caviar och crème fraiche. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft.

Servera laxen med kokt potatis, romsås, broccoli och citronklyftor.

 

 

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0