Grekisk fiskgratäng

4 port

 

400 g vit fisk

350 g frys bladspenat

1 finhackad vitlöksklyfta

Rivet skal från 1 citron

1 msk citronsaft

2 skivade tomater

Oliver

3 dl matlagningsyoghurt

Fetaost

Riven ost

 

Tina spenaten och krama ur vätskan. Fräs vitlök och spenat i en klick smör. Salta och peppra. Tillsätt citronskal och saft. Lägg röran i en gratängform. Lägg över fisken. Salta och peppra.

 

Lägg på tomaterna och oliverna.

 

 

 

Smula fetaosten och blanda med matyoghurten. Lägg över röran och toppa med riven ost.

 

Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter.

 

Servera med en god sallad.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0