Fläskfilépanna

500 g fläskfilé

200 g champinjoner

1 gul lök

1 msk kalvfond

4 dl matlagningsgrädde

1 msk soja

900 g potatis

persillade

 

Skär potatisen i klyftor och lägg på en plåt . Smaksätt med salt, peppar och persillade. Ringla över rapsolja och tillaga i ugnen tills de är mjuka.

 

Hacka löken fräs mjukt i smör i en kastrull. Lägg i svampen och stek tills vätskan ångat bort. Ansa fläskfilén och skär i skivor. Banka ut lätt. Krydda med svartpeppar.  Häll på grädden och rör om. Koka samman och krydda med fond, soja och peppar.

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0