Fiskgratäng


600g vit fisk

150 g champinjoner

1 gul lök

Körsbärstomater

100 g färsk spenat

Dill & gräslök

2 dl grädde

1 dl riven parmesan

 

Sätt ugnen på 225 grader. Häll i olja i en ugnsfast form. Jag använde en olja smaksatt med saffran och apelsin. Lägg i fiskfiléer och krydda med salt och citronpeppar.

Skiva svampen och stek tills den får lite färg. Hacka löken och blanda i svampen. Låt spenaten fräsa med. Häll över fisken. Toppa meddelade tomater och hackade örter. Salta och peppra. Häll över grädden och toppa med riven ost. Gratinera i ugnen i ca 20 min.

 

 

 

Servera med sallad och kokt broccoli.

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0