Tandoorikyckling


4 portioner:

 

500 g kycklingfilé

Grönsallad och/eller ris

 

Marinad:

Tandoorikrydda

1 dl naturell yoghurt (ekologisk)

1 krossad vitlök

 

Sås:

4 dl naturell yoghurt (ekologisk)

2 tsk mango chutney

2 tsk sweetchili sås

 

Blanda ingredienserna till marinaden. Snitta kycklingen och lägg sedan I en påse tillsammans med marinaden. Låt marineras i minst 2 h, helst över natten.

 

Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Tillaga i ugnen i ca 15 min på 225 grader.

 

Under tiden rör du ihop såsen.

 

Servera tillsammans med en stor sallad eller kokt ris om du hellre vill ha det.

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0