Fläskpannkaka

 

Till 4 personer behövs:

250 g rökt sidfläsk /bacon

3 ägg

6 dl mjölk

2 ½ dl vetemjöl

½ tsk salt

 

Sätt ugnen på 250 grader. Tärna fläsket och lägg det i en långpanna. Stek i ugnen ca 10 min.

 

Vispa upp äggen. Tillsätt hälften av mjölken och mjölet och vispa till en klumpfri smet. Tillsätt resten av mjölken och saltet. Häll smeten i långpannan och grädda i 20 min.

 

 

Servera med lingonsylt och råkost (vitkål, morot och äpple)



Kommentarer
Rebecca

Fläskpannkaka var längesedan. Det hade vi alltid när jag bodde hemma :)

2013-01-15 @ 09:22:46
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0