Biff med rödbetssallad

Här kommer ett recept på en lite lyxigare sallad .

 

Till 2 portioner behövs:

 

2 ryggbiffar

1 bunt färsk sparris

4 kokta rödbetor

½ påse rucola

 

Krydda biffarna med salt och peppar. Grilla i grillpanna i ungefär 4 min per sida. Låt köttet vila i 10 min.

Koka sparrisen och klyfta röbetorna.

 

Detta serverades tillsammans med en enkel pepparotssås bestående av lite citronsaft, pepparotsvisp och creme fraiche (lätt creme fraiche går bra). Smaka av såsen med salt och peppar.

 

 

Servera köttet på en bädd av rucola, rödbetor och sparris. Ringla över såsen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0