Gratinerad kassler

Tid: ca 40 min

600g kassler
2 palsternackor
3 morötter
2½ dl mellangrädde
2 dl riven ädelost
2 msk pepparrot
1 msk senap
½ dl hackad persilja

Sätt ugnen på 225 grader.
Skala palsternackor & morötter, Dela dem i bitar. Koka knappt mjuka i saltat vatten. Lägg i en form. Skiva kasslern och lägg ovanpå. Blanda grädde, ost, pepparrot, senap och persilja. Häll över kasslern och gratinera i 20-30 minuter.


Servera tillsammans med pasta.

image217


Kommentarer
victoria

ser riktigt gott ut :)
mycket bra blogg för övrigt och mycket god mat :)

2008-01-04 @ 18:14:39
sofia

Åh det ser så gott ut :) bandspaghetti ser jag där, har inte ätit det på alldeles för länge!

2008-01-04 @ 19:02:17
URL: http://dagensmat.blogg.se
Maja

Victoria: Tack:)

Sofia: Det som är så gott:)

2008-01-06 @ 14:03:22
URL: http://matgladje.blogg.se
Mamma Mat

Ser jättegott ut!

2008-01-13 @ 21:01:31
URL: http://www.mammamat.blogg.se
Maja

Mamma Mat: Det var supergott!

2008-01-14 @ 16:49:43
URL: http://matgladje.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0