Müslibröd

7 dl vetemjöl
3 dl grahamsmjöl
4 dl naturell müsli
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 dl ljus sirap
7 dl filmjölk

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en avlång form (ca 2 liters) Blanda samman alla torra ingredienser och tillsätt sedan sirap och filmjölk. Rör samman snabbt till en ganska så lös deg. Häll i formen och strö över lite müsli på toppen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 1h och 15 min.

image245


Filmjölksbröd är så enkelt att göra och blir v'äldigt saftiga..


Kommentarer
sofia

Åh jag älskar hembakta filmjölksbröd..egentligen min favorit! Blev det bra? :)

sv: haha nej det kan inte bli så mycket bättre^^

2008-04-28 @ 17:57:35
URL: http://dagensmat.blogg.se
Maja

Sofia: Ja det blev jättegott!

2008-05-04 @ 19:34:30
URL: http://matgladje.blogg.se
Janika

Den ser ju alldeles underbar ut! Riktig god och maffig frukosbröd kanske.... mums!

2008-05-29 @ 21:13:51
URL: http://janicuisine.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0