Smulpaj med nektarin

Denna paj är gjord av sambon som glömde ta bild på det färdiga resultatet =)

Men här kommer receptet:

300g äpplen
300g nektariner
½ dl strösocker
3 dl vetemjöl
125g kallt margarin
1 dl socker
1 krm salt

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda vetemjöl, margarin, 1 dl socker och salt. Skal, kärna ur och klyfta äpplena. Tärna nektarinerna och lägg i smord pajform.

206351-96

Strö över ½ dl socker och fördela smuldegen över frukterna. Grädda i nedre delen 30-32 minuter.
Servera den varma pajen med härlig vaniljsås.


Kommentarer
larssson

mmm mums det måste jag pröva =)

2007-09-19 @ 09:23:07
URL: http://betsick.blogg.se
Maja

Larsson: Ja det var riktigt gott faktiskt=)

2007-09-20 @ 14:07:49
URL: http://matgladje.blogg.se
Christina W

Nektarinsäsongen är väl snart över tror jag. Bäst att passa på när det finns kvar. Men nu blir det svårt...hittade en kantarellgryta förut och nu detta och jag som tänkt mig lax med tacokrydda ikväll.

2007-09-21 @ 11:26:58
URL: http://metrobloggen.se/godmat


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0