Paprikafylld köttfärslimpa

Till 4 port behövs:

3 skivor formbröd
2 dl mjölk
500g köttfärs
1 ägg
1 msk riven lök
1 pressad vitlöksklyfta
salt och peppar
valfrismaksättning vi hade timjan och oregano
200g inlagd paprika
3 msk hackad persilja

Sätt ugnen på 200 grader.
Smula brödet (ej kanterna) och häll över mjölken. Låt stå och dra ihop sig ca 5 minuter. Blanda ihop köttfärsen med ägg, lök, vitlök och kryddor.
Gör till limpa och fyll med paprika och persilja.

image93

Sedan är det bara till att sätta in limpan i ugnen i ca 40 minuter.

image94

Till detta åt vi kokt potatis, svampsås med stora bitar färska champinjoner och lite sommargrönsaker.

image95


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0